Gooders News

Impressum

Gooders News Hrvatska

Projekt Udruge za razvoj kreativnog razmišljanja

Ilica 71, 10000, Zagreb

Nikola Zec, direktor i osnivač
Glavni urednik: Leon Kondres

KONTAKT: redakcija@gooders-news.com

Svi poslani materijali, fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, ali ne moraju biti objavljeni.
Pošiljatelji materijala prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje nam pošalju materijal, jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Nikola Zec

Direktor I Voditelj marketinga

Osoba koja pokušava iz svake svoje ideje napraviti posao. Pokreće Gooders bez ikakvog iskustva rada u medijima i ne vidi problem u tome...

Leon Kondres

Glavni urednik

Mladi stand-up komičar amater koji u svemu traži dobro. U slobodno vrijeme smišlja opise sebe koji ne zvuče loše kad se pročitaju. Ne uspijeva baš...

Amir Omanović

Voditelj web-a

Entuzijast internet poslovanja, društvenih mreža i marketinga, konstantno u potrazi za novim pristupom prema projektima...

Ines Meštrić

Urednica

Studentica kroatistike i bibliotekarstva; kad nije dežurni grammar nazi, draga tuđe pse dok čeka zeleno na semaforu. Talent za krivo pjevanje domaćih hitova.

Cody McClain Brown

Novinar - Cromedy

Autor je dvaju bestsellera uz povremeno bavljenje stand-upom. Četiri godine je pisao tjedni blog za HRT i trenutno predaje na Sveučilištu u Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti.

Ema Stanković

Novinar

Vječni sanjar i borac za pravdu (tuđu i svoju). Veliki entuzijast, ali kronični pesimist. Volim osmjehe na licima svoje obitelji i prijatelja te uživam u šetnjama sa svojim psom.

Denis Rajčić

Novinar - Dnevnik Duhov(n)itosti

Subotičanin sam na privremenom višegodišnjem životu i radu u Zagrebu. Fitness trener, komičar i glumac s ciljem da postanem najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima.

Ana-Marija Topolčić

Novinar

Zabavna i pozitivna osoba koja obožava medije i pričanje. Radi kao voditeljica na Laganini FMu što znači da je pričanje je sastavni dio njezinog posla što joj uopće ne smeta.

Dominik Janović

Novinar

Student novinarstva sa željom da jednog dana postane profesionalni spiker. Vješt u pisanju (barem tako kaže baka), entuzijast i veliki sanjar, ali prevelika ljenčina koja snove ostvaruje isključivo spavajući..

Ana Martinić

Novinar

Baranjska duša zaljubljena u male stvari velikoga svijeta, u prirodu i pisanu riječ. Stojim čvrsto na zemlji s glavom u oblacima. Malo pričam, puno mislim. Volim i postojim.

Ružica Eterović

Novinar

Pisanje mi je primarna vokacija koju istražujem već godinama, no tek odnedavno sam spremna dijeliti plodove svoga rada s publikom, užom ili širom. Bavim se glumom, a volim dobru hranu, inovacije i dobre vijesti.

Zorana Maljevac

Novinar

Na korak do tridesete. Nepresušni izvor samo meni zanimljivih fun factova (jeste li znali da po dužini repa možete raspoznati uličnu mačku od kućne mačke?). Imam širok spektar interesa - od true crime dokumentaraca do tetovaži, brizi o mačkama i heklanju.

Iva Sabolek

Novinar

Probati sve i napraviti sve, ugrabiti sve prilike, zahvaliti, uživati u životu jer je divan i čudesan i stalno ići dalje u novo i nepoznato.

Bruno Rukavina

Novinar

Višestruko nagrađivani magistar političkih znanosti neograničen u svojim kapacitetima za razvoj bilo u fizičkom, društvenom ili umjetničkom smislu. Putuje svijetom u potrazi za znanjem.

Lucija Budinski

Novinar

Studentica komunikologije koja je jako pozitivna, entuzijastična i vječno dijete. Obožava filmove i serije, ali će uvijek radije odabrati ludi izlazak uz dobru glazbu i plesanje. Dog person.

Ema Mihanović

Novinar

Uvijek na strani slabijih. Obožavam životinje, volim dobre ljude, a uživam u moru, hrani i dugim šetnjama sa svojim psima. Trudim se, kada god je to moguće, pobjeći u prirodu, na izlet ili neko putovanje.

Suzana Svečnjak

Novinar

Jednostavna i vesela po prirodi. Obožavam životinje, fotkanje i muziku. Uživam u učenju novih stvari, organizaciji raznih događaja. Po struci sam prvostupnik radne terapije te također volim raditi na edukaciji osoba na temu zdravlja i kvalitetnijeg života.

Vedrana Pavlak

Novinar

Zagrebačka pjesnikinja i kolažistica te osnivačica udruge Art Lab, po struci indologinja i polonistkinja. Zaljubljenica u svaku vrstu umjetnosti, strane jezike i crno vino. Rijetko se raspakira kada dođe s putovanja u nadi da će odmah produžiti dalje, po mogućnosti u pratnji svog psa.

Sonja Kirchhoffer

Novinar

Povjesničarka koja radi u obiteljskom obrtu za restauraciju „Industrijska arheologija“. Iako ne radi, strogo gledano, u struci u stalnom je doticaju sa starim stvarima. Kako je zanima puno toga, starog i novog, kada stigne čita i piše, a u slobodno vrijeme najviše uživa u ulozi mame i šetačice obiteljskih pasa.

Ana Vanjaka

Novinar

Dalmatinka, u završnoj fazi studentskog života, čvrsto uvjerena da ljudski duh živi od riječi i znatiželje. Prvo mjesto na listi stvari koje me čine sretnom dijele rano jutro, psi i prijatelji. Još zelena u novinarskim vodama, ali željna učenja i iskustava.

Maria Bajan

Novinar

Zaljubljenica u putovanja, povijest,čitanje, kulturu, fitness i teme s ruba znanosti. Svašta nešto o čemu ću pokušati pisati.

Vedran Grizbaher

Novinar

Diplomirani talijanist i etnolog te veliki zaljubljenik u putovanja, fotografiju, biljke i dizajn u širem smislu. Optimizmom i rozim naočalama koračam svijetom.

Tina Tomičić

Novinar

Kreativna, velika ljubiteljica čitanja i pisanja, život mi je vječna inspiracija. Veliki sam esteta.

Manja Šegrt

Novinar

Rođena i živi u Zagrebu. Radila za Reuters, Bloomberg, MTV Hrvatska, SPK. Prevela 15 knjiga i ima 6 objavljenih kratkih priča.

Tena Vulić

Novinar

Volim čokoladu, smijeh, prirodu i dobre ljude.

Anamarija Stanic

Novinar

Umjereno optimistična.

Silvio Šimić

Novinar

Uvijek željan novih znanja s izrazitom natjecateljskom prirodom.

Karlo Roginek

Novinar

Trajni tražitelj nevidljivog blaga iliti old school filopsihoteofitnesskinosociopolitolog.

Petra Svetličić

Novinar

Po struci sam fotograf. Volim fotografirati i snimati. Bavim se fotografijom.

Iva Fištrek

Novinar

Zaljubljenica u stare civilizacije, majka petogodišnje djevojčice koja u slobodno vrijeme planinari i čita crtane romane.

Nikolina Cetinić

Novinar

Nakon tri godine studiranja u Engleskoj shvatila sam da Dalmatinka u meni ipak ne može bez lijepe naše, stoga sam se odlučila vratiti. Radujem se novom poglavlju u kojem će se moja znatiželja napokon pretvoriti u nešto korisno!

Nikolina Macešan

Novinar

Studentica novinarstva s velikom ljubavi prema putovanjima, glazbi i učenju novih stvari. Najveća želja mi je posjetiti Kubu i vidjeti polarnu svjetlost uživo.

Elena Koprtla

Novinar

Radila je u kulturnom uredništvu u nekoliko medija u Makedoniji te kao urednica knjige za jednu izdavačku kuću u Skopju. Radi kao suradnica-novinarka u mjesečnom časopisu Film + te kao koordinatorica i urednica publikacija objavljenih u sklopu AKTO - Festival suvremene umjetnosti Bitola/Skopje.

Sanja Duvnjak

Novinar

U životu radila svašta, no imam papir na kojem piše da sam profesorica. Osobno uvijek u potrazi za novim horizontima i uzbuđenjima pa me tako bilo svugdje - od učionice, preko planinskih vrhova i rijeka do međunarodnih humanitarnih projekata. No dan danas mi najteže pada zvuk alarma ujutro. Tu bitku vodim iz dana u dan.

Ida Jakovac

Novinar

Bavim se plesom, čitanjem, pisanjem, slikanjem, šivanjem te radom na sebi. Volim se kreativno izražavati koristeći razne medije jer osjećam da niti jedan medij ne može izraziti sve strane mene. Volim istraživati, upoznavati i sagledavati razna gledišta iste situacije ili pojave. Osjećam ispravnim promijeniti mišljenje i stav vezano za neku tematiku ukoliko postoje za mene vrijedni temelji.

Stjepan Vlašić

Novinar

Vječiti sanjar, borac za pravdu i sve ono što je dobro jednom riječju mladić rođen 1993. Godine u Karlovcu. Po zanimanju pekar i zaštitar. Zaljubljenik u prirodu, druženja i upoznavanje novih ljudi, mjesta i novih običaja. Tehnologija i sve vezano uz istu jednostavno je nezaobilazna stvar mene kao osobe. Obožavam web dizajn, radio i glazbu kao i djevojke. Dobre djevojke 😉

Darko Jeličić

Video

Vidim se kao osobu na vrlo intezivnom duhovnom roller costeru. U nazad šest godina prošao sam i svijeta i stekao iskustva, slobodu, integritet i ljubav. Vidim se u savršenom okruženju pozitivnih ljudi.

Ana Borić

Projektni tim

Zaljubljenik u putovanja, aktivan život i pozitivu.

Danijela Majkić

Video

Volim nove izazove, odgovorna, temperamenta, predana poslu, volim jasne smjernice.

Klara Ruter

Marketing

Obožavam glazbu i pozitivnu psihologiju. U vrijeme karantene shvatila sam koliko mi znače prijateljstva i koliko ih treba cijeniti. Rado se odazivam na druženja uz dobru hranu

Renata Petani

Projektni tim

Uvijek spremna pomoći, kreativna i ljubiteljica inovativnih ideja.

Bjanka Rubcic

Marketing

Always aiming to be recognized as a highly motivated, ethical, hardworking and dedicated professional, I take great pride in my work a focused ability to use initiative and implement strategic decision, particularly in service quality management, administration and training.

Juraj Rakuša

Video

Ljubitelj raznih vrsta medija. Kad ne slika ili dizajnira, doma igra igrice i mazi psa. Vjeruje da se sve da popraviti u post produkciji.

Marinka Kutle

Projektni tim

Komunikativna sam i otvorena osoba. Volim učiti nove stvari, stvarati poznanstva, putovati i uživati u životu :-). Radim kao Voditelj projekta za dva ekološka certifikata koji se dodjeluju plažama, marinama i smještajnim objektima.

Paola Markek

Projektni tim

Nakon završenog diplomskog studija medjunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti, profesionalnu karijeru započinjem u državnoj službi. Vrlo sam znatiželjna i volim učiti i to me navelo na promjenu karijere u smjeru marketinga. U slobodno vrijeme čitam puno knjiga, ponovno otkrivam čari vožnje na biciklu po Zagrebu i učim španjolski.

Lada Zvonarević

Marketing

U slobodno vrijeme pišem pjesme. Volim putovanja i upoznavanje novih gradova i kultura.I uvijek nađem vrijeme za pročitati dobru knjigu.

Gabrijela Grubišić Čabo

Marketing

Magistra ekonomije, ljubitelj marketinga, pozitivnih vijesti i sladoleda od čokolade. Stereotipna Dalmatinka i nepopravljivi optimist.