4.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 24 veljače, 2020
Gooders News

Impressum

Gooders News Hrvatska

Projekt Udruge za razvoj kreativnog razmišljanja

Ilica 71, 10000, Zagreb

Nikola Zec, direktor i osnivač
Glavni urednik: Leon Kondres

KONTAKT: redakcija@gooders-news.com

Svi poslani materijali, fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, ali ne moraju biti objavljeni.
Pošiljatelji materijala prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje nam pošalju materijal, jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Nikola Zec

Direktor I Voditelj marketinga

Osoba koja pokušava iz svake svoje ideje napraviti posao. Pokreće Gooders bez ikakvog iskustva rada u medijima i ne vidi problem u tome...

Doroteja Blagus

Zamjenica direktora I Koordinator

Edukacijski rehabilitator i dugogodišnji volonter, zaljubljenik u komunikaciju i rad s ljudima, u stalnoj potrazi za novim znanjima...

Leon Kondres

Glavni urednik

Mladi stand-up komičar amater koji u svemu traži dobro. U slobodno vrijeme smišlja opise sebe koji ne zvuče loše kad se pročitaju. Ne uspijeva baš...

Zita Fašaić Musurliev

Project Manager

Vesela, marljiva i radoznala duša. Gravitiram ka novim izazovima i zanimljivim projektima te još uvijek otkrivam što ću biti kad odrastem...

Amir Omanović

Marketing Asistent

Entuzijast internet poslovanja, društvenih mreža i marketinga, konstantno u potrazi za novim pristupom prema projektima...

Denis Rajčić

Novinar - Dnevnik Duhov(n)itosti

Subotičanin sam na privremenom višegodišnjem životu i radu u Zagrebu. Fitness trener, komičar i glumac s ciljem da postanem najkomičniji među nabildanima ili najnabildaniji među komičnima.

Pedja Bajović

Novinar - Cromedy

Jedan je od pokretača scene stand-upa na Balkanu i međunarodno najaktivniji komičar. U svojoj karijeri, koja je započela 2005. godine, obišao je više od 25 zemalja svijeta.

Cody McClain Brown

Novinar - Cromedy

Autor je dvaju bestsellera uz povremeno bavljenje stand-upom. Četiri godine je pisao tjedni blog za HRT i trenutno predaje na Sveučilištu u Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti.

Nikola Jovović

Novinar - Cromedy

Beograđanin s otoka Visa koji je kao profesor hrvatskog i povijesti, ni kriv ni dužan, završio u turizmu. Počeo je turistima objašnjavati povijest Balkana kroz anegdote što ga je dovelo do mikrofona stand up komedije

Leon Zrile

Novinar - Meni ovo ima smisla

Vječni tragač za smiješnim, zbog čega na život nikad ne gledam ozbiljno. Volim hranu, birtije, bicikliranje, i filmove. Sklon pretjerivanju u svemu od navedenog.

Croatian Spajdi

Novinar - Croatian Spajdi

Friendly neighbourhood Spider-Man poznatiji kao Spajdi koji hoda ulicama grada Zagreba i širi pozitivu po cijeloj Hrvatskoj.

Ana Martinić

Novinar

Baranjska duša zaljubljena u male stvari velikoga svijeta, u prirodu i pisanu riječ. Stojim čvrsto na zemlji s glavom u oblacima. Malo pričam, puno mislim. Volim i postojim.

Bruna Perica

Novinar

Dolazim iz Zagreba i studiram novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Osim strasti prema pisanju i istraživanju, volim putovanja i druženja. San mi je živjeti pokraj mora te svako jutro na balkonu piti kavu, pisati i uživati u pogledu.

Ružica Eterović

Novinar

Pisanje mi je primarna vokacija koju istražujem već godinama, no tek odnedavno sam spremna dijeliti plodove svoga rada s publikom, užom ili širom. Bavim se glumom, a volim dobru hranu, inovacije i dobre vijesti.

Petra Cukrov

Novinar

Dolazim iz Vodica i studentica sam informatike zainteresirana za ljude, filmove, koncerte, prirodu i još bar tisuću stvari. Najčešće ćete me naći po kolodvorima i busevima na relaciji Rijeka - Zagreb.

Ema Stanković

Novinar

Vječni sanjar i borac za pravdu (tuđu i svoju). Veliki entuzijast, ali kronični pesimist. Volim osmjehe na licima svoje obitelji i prijatelja te uživam u šetnjama sa svojim psom.

Petra Galeković

Novinar

Studiram, radim, ne posustajem. Temperamentna, duhovita, empatična, bar tako kažu. A kažu i da puno pričam – ali to im ne vjerujem. Vesele me sitnice, ali ne zadovoljavam se mrvicama.