12.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 21 rujna, 2020

Napokon diploma

Must Read

Biblija investiranja: Analiziranje dionica

U prošlom članku smo se upoznali s dionicama i stranicama preko kojih možete postati investitor većih svjetskih...

Kriptovalute – drugi dio: Blockchain tehnologija i pametni ugovori

Nakon prvog teksta o kriptovalutama, u kojem smo se prije svega dotakli izuma i razvoja Bitcoina, u...

Future Scope Open Air: romantično partyjanje pod zvjezdanim nebom

Nakon duže pauze i želje za dobrim beatovima na Jarunu (tik uz skete park) održalo se novo...

Kroz život upoznate ljude i steknete prekrasna iskustva i prijateljstva s tim ljudima koja traju godinama.

„Najradije bih da sam jučer diplomirala“, rekla mi je jedna jako pričljiva lijepa djevojka dok smo razgovarale o tome što želi riješiti. I u šali je rekla da kada diplomira, onda će moći filozofirati s diplomom. Imale smo ono što je potrebno za rad, njenu volju, želju, bilo je potrebno da počnemo raditi slike koje će lako ući u njen um kako bi ta diploma doista bila u njenim rukama.

Ona je jedan od onih klijenata koji je kako mi terapeuti kažemo „poslušan klijent“ , samo zato što joj se od prošle terapije, svidjelo ovo stanje hipnoze te je jako lako prateći moje upute ponovo ušla u to stanje opuštenosti i tijela i uma.

Cijeli svemir će učiniti sve da vaša misao dođe do ispunjenja, stvar je samo u tome da slika u vašem umu bude kristalno čista sa što više detalja, vi u toj slici sretna i zadovoljna, unutar vašeg uma upravo se to sada i događa jer podsvijest ne zna za vrijeme kao takvo.

Zamislila je cilj koji pretrčava kao trkač u utrci i to je bio njen cilj da dovrši taj diplomski, ali da ga dovrši zbog sebe, a ne zbog očekivanja drugih ljudi.

Gleda sebe kako uvezuje svoj diplomski rad, u zelenoj boji, srebrne boje tiska na koricama. Naslov diplomskog rada je vidjela u svom umu, vezan uz grad Varaždin. Sve informacije koje su joj potrebne su već u njenom umu, kada krene pisati diplomski da bi ga dovršila, vidi sliku diplome zelenih korica srebrnog tiska, osjeća slobodu i sreću jer je to već riješena stvar. Osjetila je sreću i ponos sama na sebe i slobodu toga što je prošla taj cilj. Pretrčala tu liniju cilja toliko sretna i napokon slobodna od tog tereta koji je do sada imala vezano uz to diplomiranje. Osjeća se dobro jer je dokazala sama sebi-mogu, samo trebam sjesti, informacije su mi sve tu, imam druge ciljeve i sve je jednostavno i lako. Nalazi se u svojoj sobi, odlaže svoj diplomski rad u sobi, sada ima vremena za ostale stvari, nove ciljeve. Gleda ponosno na svojoj polici tuljac u na kojem se nalazi njena diploma, na njemu je grb, a u njemu ta diploma i doista je jako lako doći do toga.

Naše prijateljstvo se nastavilo i dalje. Ta mlada žena je razvila neke duhovne sposobnosti, danas pomaže ljudima na način koji je nezamisliv i nedokučiv običnim ljudskim umovima koji su opterećeni svakodnevnicom. I sama zna koliko je lijepo vidjeti boje, osjetiti ih ili ih unijeti u nečiji život svojim postojanjem.

A zelena diploma, danas stoji tamo gdje ju je i vidjela u svom umu kada je bila na terapiji kod mene.

Iva Sabolek

Latest News

Krenimo zdravo – vježbe za kralježnicu na poslu i kod kuće

Bez obzira na dob, svi mi ponekad osjetimo bol u kralježnici, a jedan od najčešćih razloga je...

Dragovoljno vojno osposobljavanje

Na gornjoj fotografiji stoje mladi ročnici i mlade ročnice za vrijeme davanja svečane prisege. Prisega se odvija u Požegi pred državnim vrhom,...

Grunge danas, jučer i prije 30 godina

Čuli ste za Nirvanu, a vjerojatno i Pearl Jam. Jeste čuli za Alice in Chains ili Soundgarden? Sjedi pet. No, jel' vas...

HUMORISTIČNE SERIJE KOJE MORATE POGLEDATI!

Ukoliko je naslov napisan velikim slovima onda znate da se ne šalim. Onda znate da je ovo članak kojem se mora pristupiti...

Neobičan apartman – fora alternativa klasičnom smještaju

Volite isprobavati nove stvari i posjećivati nova mjesta? Dosta vam je klasičnih apartmana i hotelskih soba? Želite nešto novo i po mogućnosti...